Saobraća se po mokrim i klizavim putevima

Učesnike u saobraćaju očekuju nepovoljne vremenske prilike. Zbog kiše se u većem dijelu zemlje saobraća usporenije. U sjevernim predjelima tokom noći zabilježene su povremeno i slabije sniježne padavine a pažljivija vožnja se savjetuje naročito preko mostova ,prevoja i kroz tunele. Upozoravamo na jake udare vjetra kao i povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Rakonje, Sutivan, Medanovići, Skočigorina, Drndari i Gornja Lješnica, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 28 sugrađana, dok je dežurna ekipa 2 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pretežno oblačno i kišovito, ponegdje pljiskovi i grmljavina. Očekuju se umjerene do obilne kolićine padavina, a lokalno su moguće i bujične poplave. Na sjeveru tokom noći u višim planinskim predjelima susnježica i snijeg. Vjetar južnih smjerova pojačan i jak, ponegdje na udare i veoma jak, krajem dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha 4 do 15 stepeni.