Pomoć ljekara zatražilo 37 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je  31 sugrađanin, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Prijelozi, od 10 do 12 sati Loznice-Šćekić, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog kiše se u većem dijelu zemlje saobraća se usporenije.U sjevernim predjelima tokom noći zabilježene su povremeno i slabije sniježne padavine a pažljivija vožnja se savjetuje naročito preko mostova ,prevoja i kroz tunele.Upozoravamo na jake udare vjetra kao i povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, lokalno pljuskovi i grmljavina, a na sjeveru i snijeg i susnježica, prvenstveno u višim planinskim predjelima. Poslijepodne i tokom noći, padavine će oslabiti, a u većem dijelu zemlje i prestati. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 1 do 14 stepeni.