Završena 18. sjednica lokalnog parlamenta, usvojene sve tačke

Osamnaesto zasjedanje lokalnog parlamenta završeno je danas usvajanjem više značajnih tačaka.

Odbornici su usvojili programe rada i finansijske planove za 2021. godinu za DOO Vodovod “Bistrica” i DOO “Parking – servis” Bijelo Polje, kao i izvještaje o sprovođenju Strateškog plana razvoja Opštine Bijelo Polje 2017-2021.godine za 2019.godinu i o izvršenju Plana kapitalnih investicija opštine Bijelo Polje 2019-2021 godine za 2019.godinu.

Podršku u parlamentu dobili su  predlozi odluka o prenosu prava raspolaganja na građevinskom zemljištu na nekoliko katastarskih parcela u našoj opštini, o izmjenama Odluke o imenovanju predsjednika i članova Savjeta za saradnju lokalne samouprave i NVO, davanju saglasnosti na Odluku Upravnog odbora JU Centar za podršku djeci i porodici, kao i  izmjeni Odluke o izboru predsjednika i članova Odbora za međuopštinsku i međunarodnu saradnju i evropske integracije.

Predsjednica lokalnog parlamenta, Nemša Omerhodžić, čestitala je građanima Bijelog Polja nastupajuće praznike i saopštila da će  svečana sjednica SO Bijelo Polje, povodom Dana Opštine, biti održana u nedjelju, 3. januara.

Autorka: Sanja Dulović 

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE