Ljekarsku pomoć zatražilo 25 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je  25 sugrađana, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu. 

Planska isključenja struje nijesu predviđena tokom predstojećih praznika, saopštio je Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS).Navodi se da je CEDIS obezbijedio neophodne uslove za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema tokom novogodišnjih i božićnih praznika.Saopšteno je da će u slučaju vanrednih okolnosti biti angažovane dodatne ekipe. 

Ovog jutra saobraćaj se obavlja uglavnom po mokrim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama. Mogući su nailasci na sitnije odrone na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja. 

Promjenljivo oblačno, u južnim i centralnim predjelima. tek ponegdje slaba kiša, koja će se tokom noći proširiti na veći dio zemlje i pojačati. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla, a tokom noći u višim planinskim predjelima moguć snijeg ili susnježica. Vjetar južni i jugoistočni, mjestimično umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura vazduha 3 do 16 stepeni.