Pomoć ljekara zatražilo više od 60 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 62 pacijenta, a dežurna ekipa je 7 puta intervenisala na terenu.

Proteklog dana na porodilištu bjelopoljske bolnice rođene su dvije bebe.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će 08 do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostati Rasovo, Loznice, Obrov, Strojtanica, Bogaz, Vlah, Boljanina, Pex-Impex, Repetitor ‘Kurilo’, Zminac, od 09 do 18 sati bez struje će biti Godijevo, Lozna, Osmanbegovo Selo, Čeoče, Sutivan, Rakonje, Ivanje i Sela, a od 09 do 20 sati struje neće imati Žaljevo, saopštavaju iz CEDIS-a

Frekvencija vozila je umjerena na putevima van gradskih sredina, a učesnike u saobraćaju očekuju  suvi kolovozi. Zbog visokih dnevnih temperatura vozačima se savjetuje da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. Iz AMSCG skreću pažnju na pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo.Vjetar će biti slab do umjeren, u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan, južni i jugozapadni.Jutarnja temperatura od 13 do 23, a najviša dnevna od 28 do 39 stepeni.