Lokalni vozovi na vrijeme, međunarodni kasnio 15 minuta

Lokalni voz jutros saobraćao po utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni voz iz Beograda kasnio 15 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje u nastavku dana. 

Zbog radova na elektro mreži danas će  od 09 do 17 sati bez struje ostati domaćinstva u Vergaševićima, saopštili su iz CEDIS-a. Oni podsjećaju da se radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom te da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odgođeni.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je 46 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale  na terenu. 

Na većini puteva u Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a izuzetak su pojedine dionice na kojima je zbog radova promijenjen režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG vozače su upozorili da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom. 

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost.Na sjeveru, u jutarnjim satima, po kotlinama magla, tokom noći povećanje oblačnosti uz uslove za ponegdje slabu kišu.Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom noći sjeveroistočni, ponegdje pojačan.Jutarnja temperatura od četiri do 18, a najviša dnevna od 18 do 29 stepeni.