Pomoć ljekara prethodnog dana zatražile 63 osobe

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 63 osobe, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 16 sati biti Bliškovo, Kovren, Pavino Polje, Stožer, Vergaševići, Vrh, Babića Brijeg, Voljavac, Sutivan, Nikoljac i Nedakusi.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

Na sjeveru Crne Gore, ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost, tokom dana pretežno sunčano i toplije.Vjetar slab, ponegdje i umjeren sjeverni. Temperatura od 18 do 26 stepeni.