Bez struje danas više naselja

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 8 do 14 sati biti Banje selo i Laholo, od 9 do 16 sati Omladinska ulica i ulica Muha Dizdarevića, Zminac, Potkrajci, Femića Krš, Bojišta, Žurena i Prijelozi.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 56 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano vrijeme. Na sjeveru se ujutru po kotlinama očekuje magla. Prijepodne biće uglavnom sunčano, a u drugom dijelu dana i tokom noći promjenljivo oblačno. Vjetar slab do umjeren sjeverni. Temperatura od 17 do 26 stepeni.