Danas najavljena isključenja struje

Bez struje će danas, zbog najavljenih radova na mreži, od 8 do 14 sati biti Gornje Dobrinje i Pripčići, a od 9 do 16 sati Nikoljac, Prijelozi, Pavino Polje, Lipnica, Rajkovići, ulice Rista Ratkovića, Muha Dizdarevića i Omladinska, saopštili su iz CEDIS-a.

Uredno je vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražile su 62 osobe, a dežurna ekipa je 8 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim predjelima se saobraćaj obavlja po pretežno suvim kolovozima. U sjevernim i centralnim predjelima kolovozi su uglavnom mokri. Vidljivost je smanjena. Vozačima se savjetuje da voze oprezno,da brzinu prilagode uslovima na putu i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Na sjeveru Crne Gore jutros hladno sa jakim mrazom, po kotlinama i dolinama magla. Prijepodne pretežno sunčano, tokom dana i popodne naoblačenje. Uveče i tokom noći susnježica i snijeg, uz jačanje južnog vjetra. Najviša dnevna temperatura biće u kasnim popodnevnim satima i kretaće se od 0 do 6 stepeni.