Voda i dalje blago zamućena

Voda iz gradske vodovodne mreže je i dalje blago zamućena, pokazali su rezultati ispitivanja u 8 sati, javili su iz Vodovoda Bistrica i dodali da je prije upotrebe treba prokuvati.

Ekipa tehničke službe Vodovoda Bistrica redovno prati stanje zamućenosti i hlorisanja vode, tako da će pravovremeno obavijestiti korisnike o eventualnim promjenama.

Zbog radova na elektro mreži, bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Ravna rijeka, Majstorovina i Crhalj, a od 9 do 16 sati Nikoljac, Rajkovići, Prijelozi, Pavino Polje, Lipnica, Mojstir, ulice Rista Ratkovića, Muha Dizdarevića i Omladinska, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 72 osobe, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se na većini puteva odvija nesmetano ali zbog niskih temperatura iz AMSCG upozoravaju na poledicu u višim planinskim predjelima. Vozačima se savjetuje da voze oprezno,da brzinu prilagode uslovima na putu i da na put ne kreću bez zimske opreme.

 U Crnoj Gori danas će biti osjetno hladnije, ali bez padavina. Na sjeveru ujutru umjeren do jak mraz, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost, koja se ponegdje može zadržati i prijepodne, tokom dana duži sunčani periodi. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 2 do 8 stepeni.