Potpisan ugovor za realizaciju programa „Ritam Evrope“

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, direktor televizijskog programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević i izvršni direktor „Ritma Evrope“ David Makević omogućili su djeci iz Bijelog Polja da u najvećem dječijem televizijskom muzičkom programu i takmičenju ovog tipa u Evropi „Ritam Evrope“ u 2024. godini, u novom formatu takmičenja i programa na Radio Televiziji Crne Gore ali i drugim televizijama zemalja iz regiona, predstave svoju opštinu i jednu od zemalja Evrope.

Potpisujući Ugovor, predsjednik Opštine iskazao je zadovoljstvo što će djeca i omladina opštine Bijelo Polje, kroz njegovu realizaciju, dobiti još jednu priliku da pokažu svoje talente, znanja i vještine. To je, takođe, prilika za druženje, susrete, upoznavanje novih mjesta i običaja, a sve kroz intenzivan rad i pripreme.

Direktor televizijskog programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević zahvalio se u ime cijelog tima „Ritma Evrope“ što Opština Bijelo Polje nastavlja da pruža podršku svojoj djeci i omladini opštine i iz godine u godinu zajedno sa „Ritmom Evrope“ doprinosi boljem i ljepšem odrastanju djece i omladine širom cijele Crne Gore.

Potpisivanju ugovora su prisustvovale zamjenica sekretara Sekretarijata za lokalnu samoupravu Dina Mustajbašić i koordinatorka Ritma Evrope za Bijelo Polje Ivana Šćekić.

Izvor: Opština Bijelo Polje