Za dane vikenda bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na cijelom području opštine je uredno, a za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 42 osobe, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Na većini putnih pravaca u zemlji  saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danas, uglavnom oblačno vrijeme. Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo uz uslove za ponegdje slabu kišu, uglavnom na krajnjem sjeveroistoku. Vjetar na planinama umjeren južni. Toplo, temperatura do 14 stepeni.