Pomoć ljekara zatražilo 36 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 34 osobe, dok je dežurna ekipa 2 puta intervenisala na terenu.

Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine. Za danas nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti ni isključenja, saopšteno je iz CEDIS-a

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Povoljne vremenske prilike omogućavaju da se saobraćaj obavlja po suvim kolovozima i uglavnom uz dobru vidljivost, kazaki su iz AMSCG. Oni su upozorili da su klisura i usjeka mogući nailasci na sitnije odrone, savjetujući opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

Na sjeveru Crne Gore u jutarnjim satima ponegdje po kotlinama magla ili niska oblačnost, tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, i osjetno toplije. Vjetar slab do umjeren, tokom noći i pojačan, južni i jugozapadni. Temperatura do 18 stepeni.