Danas isključenja struje u više bjelopoljskih sela

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije  od 08 do 14 sati biti  Rasovo – Rasadnik, od 09 do 16 sati struje neće imati Bioča, Rodijelja – Brčve, Rakonje i Pavino polje-Draškovina, dok će od 09 do 17 sati biti isključeno  Čokrlije, saopšteno je iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 50  osoba, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

 Lokalni voz jutros je saobraćao po utvrđenom redu vožnje, dok se bilježi kašnjenje od 20 minuta brzog međunarodnog voza, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, kazali su iz Auto moto saveza.Oni su upozorili na učestale sitnije odrone na dionicama kroz usjeke i vozačima savjetovali da brzinu prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U južnim i centralnim djelovima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost.Na sjeveru će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom sjevernih smjerova.Najviša temperatura vazduha od četiri do 18 stepeni.