Naselja Rijeka, Ćukovac i Lješnica bez vode do 16 časova

Zbog sanacije kvara na glavnom distributivnom vodu u Ulici Junuza Međedovića, danas će do 16 časova bez vode biti naselja Rijeka, Ćukovac i Lješnica, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije od 08 do 14 sati ostati Rasovo – Rasadnik, dok će od 09 do 16 sati bez struje biti Dobrinje, Čokrlije, Kruševo i Medanovići, saopšteno je iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 59 osoba, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

U protekla 24 sata Služba zaštite i spašavanja imala je intervenciju u Nikoljcu gdje su gasili požar na kontejneru, saopštili su iz te službe.

Lokalni i brzi međunarodni vozovi saobraćali su jutros po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, kazali su iz Auto moto saveza.Oni su upozorili na učestale sitnije odrone na dionicama kroz usjeke i vozačima savjetovali da brzinu prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom noći ponegdje su moguće kratkotrajne vremenske nepogode.Vjetar će biti umjeren do jak, na udare i veoma jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura od tri do 14, a najviša dnevna od 12 do 23 stepena.