Danas bez isključenja električne energije

Uredno je snabdijevanje električnom energijom na cijelom području naše opštine. Danas nijesu planirani radovi na mreži, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, nema planiranih radova na mreži i ne bi trebalo da bude isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice. 

U Crnoj Gori saobraćaj se odvija nesmetano, a na dionicama gdje se izvode radovi obavezno je poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije, saopštili su iz AMSCG. Oni vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu. 

Iz AMSCG su kazali da je zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje - Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični. 

Saobraćaj na putu Poda – Berane obustavlja  se od osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta. 

Danas će u našoj zemlji biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, u popodnevnim satima ponegdje moguća kratkotrajno kiša i grmljavina, a više izgleda za padavine tokom noći. Na sjeveru promjenljivo oblačno, od sredine dana mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 6 do 17, najviša dnevna od 19 do 28 stepeni.