Sakib Čindrak, ugledni domaćin i poljoprivrednik iz Bistrice sa svojom porodicom, započeo je širenje poljoprivredne proizvodnje

Sakib Čindrak, ugledni domaćin i poljoprivrednik iz Bistrice sa svojom porodicom, započeo je širenje poljoprivredne proizvodnje
 
Sakib Čindrak, ugledni domaćin i poljoprivrednik iz Bistrice sa svojom porodicom, započeo je širenje poljoprivredne proizvodnje.
Izgradnjom objekta kapaciteta 50 muznih krava, čija je površina oko 700m2, ukupne vrijednosti 550.000 €. Radi se o farmi sa najsavremenijom opremom, jedinoj takvoj u Crnoj Gori.
Radovi na novom objektu su već u punom jeku, a ovim povodom, predsjednik Skupštine Opštine Ernad Suljević i sekretar Sekretarijata za poljoprivredu Kemal Alić, obišli su radove i razgovarali sa ovim vrijednim domacinom, koji na svom gazdinstvu vec posjeduje oko 80 muznih grla.
Čindrak se zahvalio predstavnicima Opštine na doprinosu i pomoći koju Opština i Sekretarijat za poljoprivredu pružaju već dugi niz godina, ističući značaj podrške za dalji razvoj stočarstva na ovim prostorima.
Opština Bijelo Polje posvećena je podršci svakom poljoprivredniku koji želi da unaprijedi i razvije poljoprivredu. Sa ponosom nastavljamo da podržavamo razvoj poljoprivredne proizvodnje koja je od vitalnog značaja za našu zajednicu. Sakibu i njegovoj porodici zelimo mnogo uspjeha.
 
 
Izvor i foto: Opština Bijelo Polje