I danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će od 08 do 16 sati ostati Ivanje, Pavino polje – Draškovina, Ostrelj, Dio naselja Sutivan (od škole do kapele), Kneževići i Ribarevine, dok će od 08 do 17 sati bez struje biti Čokrlije i Vrh, saopštili su iz CEDIS-a.Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali prema utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova  očekuje i u nastavku dana .

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto savez (ASMCG).Oni su rekli da je saobraćaj umjerenog, tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama. Oni su upozorili da na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno poštovanje postavljene signalizacije.

Pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti i mogućnost za rijetku pojavu kratkotrajne nestabilnosti, prvenstveno u planinskim oblastima. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 34 stepena.