Šanta Panta se družio sa polaznicima JPU ,,Dušo Basekić” (video)

Priredba za polaznike JU ,,Dušo Basekić” tradicionalno je organizovana danas uz prisustvo Šante Pante koji je zabavio i nasmijao mališane područne jedinice ,,Pčelica“.

Poslije 30 godina rada sa djecom Šanta Panta je i danas uspio da izmami osmjehe na licima mališana, koji su pažljivo pratili priredbu.

Glumac Radojica Stanković (Šanta Panta), kazao je za Radio Bijelo Polje da se uvijek osjeća lijepo u našem gradu.

,,Danas smo uživali u bravurama tri lika koja su sa mnom, a to su Ljutko – lik koij je zamišljen da zaintrigira dječiju maštu a danas je bio kulturan i učio je nove pjesme, moja malenkost i naravno čika kojeg su oni sa radošću iščekivali – djeda mraz. Bilo je zabavno, družili smo se na najbolji način kao i svaki put do sada“, istakao je Stanković.

On se zahvalio Upravi vrtića i vaspitačima, onima koji, kako navodi, poklanjaju srca djeci.

,,U područnim jedinicima koje se nalaze u prigradskim naseljima takođe smo organizovali priredbe, i djeca su dobila poklone, tako da je bilo veselo. Evo i danas vidimo kako su  djeca lijepo spremila svoje tačke i osmjeh je na njihovim licima. Ovim putem svim građanima Bijelog Polja želimo srećnu novu godinu, i predstojeće praznike“, kazala je direktorica JPU ,,Dušo Basekić“, Ida Ćetković.

Šanta Panta se danas družio i sa polaznicima područnih jedinica ,,Crvenkapa“, ,,Pčelica Maja“ i ,,Leptirić“.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE