JU ,,Ratkovićeve večeri poezije” uručila paketiće korisnicima dnevnog centra ,,Tisa” (video)

Predstavnici JU ,,Ratkovićeve večeri poezije” uz prigodan poetski program uručili su danas poklon paketiće korisnicima dnevnog centra ,,Tisa”.

Pored paketića pred novogodišnje praznike, oni su poklonili djeci i lijepu riječ - od srca.

,,Mislio sam da je primarna njihova djelatnost, da se igraju, međutim oni itekako znaju da govore poeziju i recituju, čak i neke duže pjesme. Ono što me obradovalo jeste ozbiljan  rad sa djecom. Do sada nijesmo imali ovakvih aktivnosti i odlučili smo se, misleći upravo  da njima treba priuštiti neki kulturni program. Izabrali smo jednog od boljih pjesnika u Crnoj Gori, Slobodana Zorana Obradovića zajedno sa mladim pjesnicima. Čini mi se da su djeca iz Tise  bila voljna da ostanemo još malo", kazao je direktor JU ,,Ratkovićeve večeri poezije", Kemal Musić. 

On je istakao da će i u narednom periodu organizovati još sličnih programa u saradnji sa dnevnim centrom ,,Tisa”.

Pisac Slobodan Zoran Obradović zajedno sa mladim pjesnicima Jovanom Obradović, Martom Matijević i Damjanom Drobnjakom govorio je poeziju iz svoje zbirke pjesama.

On je kazao da je srećan što je danas među divnom dječicom.

,,Srećan sam što danas među vama mogu da govorim poeziju zajedno sa drugarima mladim pjesnicima, jer se ovdje rađa ljubav i o tim pjesmama ćemo danas govoriti”, dodao je Obradović. 

Direktor dnevnog centra ,,Tisa”, Ensad Omerović zahvalio se na uručenim poklon paketićima njihovim korisnicima i prigodnom poetskom programu.

 

Autorka i foto: Eldina Bećirović

Video: Vladimir Jelić i Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE