Uz ove stajlinge ćete izgledati više i vitkije

Iako možda niste građeni kao manekenka, to ne znači da ne možete postići takav izgled i osećati se tako.

Poznati stilisti, koji su zaslužni za neke od najboljih stajlinga zvezda, su nam otkrili nekoliko jednostavnih, ali vrlo bitnih saveta koji nam mogu pomoći da vizuelno izdužimo svoju figuru i učinimo siluetu još boljom.

Odeću koja će vam bii potrebna sigurno već imate, tako da odmah možete isprobati neke od ponuđenih stajlinga...

Nosite monohromatsku kombinaciju

Nošenje samo jedne nijanse kreira vizuelno dugačku liniju, od glave do nogu i samim tim čini da izgledate duže. Ovo važi za bilo koju boju, ali je ipak crna nijansa najidealnija zbog svoje svestranosti i činjenice da sužava.

Dizajni sa visokim strukom

Jedan od najlakših načina da izgledate više nego što zaista jeste? Nosite duboke pantalone i suknje. U ovim komadima će vaše noge izgledati vizuelno duže, nezavisno od ostatka stajlinga. Efektno, zar ne?

Nosite kraću suknju sa dubokim čizmama

Čizme do kolena ili više znaju i te kako da utiču pozitivno na vaš izgled, naročito kada je u pitanju vizuelno izdužavanje siluete. Uz kraću suknju ili haljinu, čiji se šav završava tik iznad kolena, noge će izgledati duže i vitkije.

Nosite cipele sa špicastim vrhom u boji kože

Špicaste cipele u boji kože (ili od transparentnog materijala) će vizuelno izdužiti vaše noge na sjajan način. Možete nositi i nude baletanke, ali za veći efekat izaberite visoke potpetice.

Nosite krop kaput ili jaknu

Evo još jedne optičke iluzije . Kao što pantalone visokog struka mogu učiniti da vaš struk izgleda više, kraći kaput može da napravi isti efekat. Pošto jakne tipično dolaze do vašeg struka, krop opcije će vizuelno kreirati izgled višeg struka.

Nosite vertikalne pruge

Horizontalne pruge su odličan dezen, ali kada su postavljene verikalno mogu učiniti čuda za vaš izgled. Na običnoj haljini, bluzi ili pantalonama će vizuelno izdužiti vašu siluetu.

Izvor: Ženski magazin