Žene padaju na ovih šest tipova: Od samovujerenog do smotanog

1. Gospodin “Samouvjereni” 

On je toliko siguran u sebe da vas to ponekad i plaši. Ali ta doza misterije je upravo ono što je privlačno. Ništa ne privlači žene više od muškarca koji se u svojoj koži osjeća savršeno.

Zašto je toliko neodoljiv: Niko ne voli “šmokljane” koji su stidljivi i one koji spuštaju glavu pred ženama.

 

2. Gospodin “Umjetnik”

Spontani su i žive za trenutak. Obično će iskoristiti svoju kreativnost kako bi oborili ženu s nogu. Otpjevaće joj pjesmu, ili joj napisati istu, naslikaće je… Učiniće da se žena osjeća posebnom.

Zašto je toliko neodoljiv: Upravo zato što vas predstavlja kao centar svijeta.

 

3. Gospodin “Egzotični”

Dolazi iz egzotičnih krajeva i ima presladak akcenat koji zvuči toliko seksi da mu prosto ne možete rećine. Šarmantni su i neodoljivi. 

Zašto je toliko neodoljiv: Daleke zemlje, drugačija kultura i običaji privlače radoznale žene željne istraživanja. Uz njega ćete iskusiti ono o čemu ste oduvijek maštale.

 

4. Gospodin “Pažljivi”

Otvara vam vrata od automobila, izmiče stolicu da biste sjele, plaća račune u restoranima… On i te kako umije sa ženama. Osjetljiv je i veoma pažljiv prema ženskim osjećanjima. San snova, zar ne?

Zašto je toliko neodoljiv: Jednom kada se žena “opeče” u vezi sa lošim muškarcem, prvi kome će pustiti da joj se približi jeste upravo “Pažljivko”.

 

5. Beznadežno romantičan tip

Vjeruje u romansu, konstantno vam donosi cvijeće, čokolade, pali svijeće za vrijeme večere… Češće vas zove da vam stavi do znanja kako ste mu u mislima.

Zašto je toliko neodoljiv: Nije teško pogoditi – romantika je ono što fali u većini veza. A romantičan tip je prava rijetkost.

 

6. Avanturista

Slobodnog duha, vesele prirode, pomalo dječačkog ponašanja i izgleda. Ukratko – slatkiš iz komšiluka. Avanturista u svakom pogledu, a to je siguran pokazatelj da vas u svakom momentu na svim poljima čeka luda vožnja puna nepredvidljivih ishoda.

Zašto je toliko neodoljiv: Svaka žena ima u sebi zrnce bunta, samo joj je potreban neko ko će je razbuditi. Neko sličan njoj, kako bi uživala u svim avanturama za kojima je žudjela…

 Izvor: