Merkur kreće naprijed: Konačno se pomjeramo sa mrtve tačke

Kraj juna, posebno 23. je ubjedljivo datum koji svi čekamo! Poruke koje kasne, autobusi koji kasne, pogrešne stanice i ljudi koji se ne razumiju – sve je to manifestacija retrogradnog Merkura koji će konačno krenuti naprijed u Blizancima.

Iza nas je period sa potpuno konfuznim informacijama i razgovorima koji ne vode ničemu, a imali smo najbolju namjeru. Najvažnije je da niste donijeli neke pogrešne odluke tokom ovog juna koji je više nego izazovan za donošenje odluka zbog kojih bismo mogli da se kajemo iza 23. juna.

Kako je Merkur planeta koja vlada Blizancima i Djevicama, jasno je da je njima bilo najteže, pa će konačno stići razrješenje mnogih situacija koje su djelovale konfuzno tokom ovog mjeseca.

Merkur u Blizancima će konačno pokazati svoje dobre sposobnosti, kao što je intelekt, brzina razmišljanja i brzo pronalaženje rješenja. Tek sada će zapravo Blizanci, Vage i Vodolije moći da uvide neka pozitivna dejstva ove planete koja je bila nazadna, pa nije mogla da pokaže svoje pozitivne karakteristike.

Jedno je sigurno, vrijeme pregovora tek stiže od 23. juna! Konačno ćemo moći da završimo papirologiju i realizujemo dogovore koji nama odgovaraju.

 

Izvor i foto:CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić