Četiri kombinacije sa blejzerom za novogodišnji stajling

Novogodišnje slavlje se približilo, a da bi u najluđoj noći izgledali elegantno nekada nije potrebno mnogo novca, već samo malo kreativnosti.

Modni trendovi se mijenjaju, ali nećete pogriješiti ako za tu priliku izaberete sako koji već imate u garderoberu, a koji ćete kombinovati uz druge odijevne predmete.

U zavinosti od toga gdje i kako ćete provesti najluđu noć donosimo vam četiri ideje za savršen stajling uz ovaj odijevni komad koji ima svaka dama.

Vječita crno-bijela klasika

Pepito crno-bijeli sako, koji nosite u raznim prilikama uz uske crne pantalone i bijelu jednostavnu majicu upotpunjen zlatnim nakitom može da bude odličan izbor za novogodišnju proslavu.

Elegancija nježnih boja

Široka suknja od tila sa volanima u puder roze boji kombinovana sa svjetlije roze blejzerom uz prljavo roze salonke daće vam romatičan, ali i šik izgled u najluđoj noći.

Šik tinejdžerski izgled

Jednostavan plišani sako u kombinaciji sa bijelom bluzicom i farmerkama uz atraktivan nakit prava je kombinacija za doček Nove godine ukoliko ćete je slaviti sa prijateljima u kućnoj atmosferi.

Opuštena kombinacija

U bijelom klasičnom blejzeru, koji ćete obući preko lagane satenske haljine izgledaćete opušteno, ali i zavodljivo.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Jasminka Mulić