Ideje kako nositi animal print u pedesetim i izgledati neodoljivo

 

Najvažnije svjetske modne kuće, poput Toma Forda, Ferragama ili Bottega Venete, nisu jedine koje su prigrlile leopard print za proljeće 2024. A iz sezone u sezonu životinjski print se iznova izmišlja i osvježava, što znači da uvijek ulazi u top trendove, iako ove zime i proljeća doživljava drugačiju dimenziju.

Sada se na leopard uzorak gleda kao na još jedan neutralni ton, koji je svestran kao i trezvena crna, i može upotpuniti  svaku stilsku kombinaciju. Najbolje od svega? Možete ga uklopiti u svoj ormar na više načina, od kombinovanja  sa živim bojama (posebno crvenom) do uvođenja u malim dozama u obuću ili modne dodatke.

Kako nositi životinjski print ako ste u pedesetima?

Još uvijek sumnjate da biste mogli nositi leopard print i pritom izgledati ukusno i trendi? Influenceri koji su ugasili 50 svjećica na rođendanskoj torti pokazali su nam nekoliko modnih trikova uz koje ćete svaki put zablistati u omiljenom printu.

Moć ravnoteže

Prije nekoliko godina kombinacija leopard uzorka s odjećom koja je odisala sportskim duhom vjerojatno nam se činila nezamislivom, no ovaj look najočitiji je dokaz da su se stilski kodovi promijenili te da hoodie i patike  mogu biti najbolja opcija za pronalazak savršena sinergija. Udobnost i stil u istoj odjeći.

Animal print i neutralne boje

I dalje smo na istom putu: ključ je u ravnoteži. Održavanje gornjeg i donjeg dijela vaše odjeće, torbe i jakne iste nijanse jednostavan je trik kako bi cijeli stil izgledao skladno. Kombinujte  leopard s neutralnim bojama poput bež, bijele ili crne za elegantan i sofisticiran izgled.

Klasični krojevi

Zrele žene shvaćaju važnost klasičnih silueta. Bunda ili jakna s leopard uzorkom uvijek su pun pogodak, no u kombinaciji s vječnim i bazičnim odjevnim komadima rezultat će biti izvrstan.

Koji se odjevni predmeti s leopardovim uzorkom smatraju trendi?

Zadubite li se u mrežu sezonskih trendova, na vrhu su pantalone s leopard uzorkom. To nalažu stilisti i dizajneri, što ga čini najlakšim za kombinovanje. Pomiješajte ga sa živim bojama poput crvene i dobit ćete besprijekornu kombinaciju.

 

Izvor: Ljepota i zdravlje

Foto: Instagram

Tekst objavila: Jasminka Mulić