Menadžerka slavnih u knjizi otkriva pravo lice svjetskog džet seta

Melani Blejk je devedesetih godina bila aktivna u šou biznisu. Od asistentkinje kamermana u poznatoj muzičkoj emisiji, stigla je do najvećih zvijezda tog doba i sarađivala sa njima. Melani kaže da je to bio period bahatih diva, seksa i droge koja je “išla od ruke do ruke kao umak”.

Ona je svoja iskustva sa poznatima riješila da prenese publici kroz književno djelo “The Thunder Girls”.

Melani je zapisala kako su se u to doba pop zvijezde mrzjele, kao i članovi bendova između sebe. Primijetila je čudne odnose unutar Džon Bon Džovi grupe i svjedočila brojnim podmetanjima i “krađi kadra”.

Autorka je navela da su mladi na početku karijere divni, ali čim im pjesma postane hit, pretvaraju se u čudovišta.

Rekla je kako je Dženifer Lopez imala zahtjev da je niko ne smije gledati u oči, ali da se ona “oglušila o to pravilo”.

“Prišla sam da joj kažem da je imala divan nastup, a ona je kasnije poludjela i neki ljudi iz njenog tima dobili su otkaz”, piše Melani.

Za Maraju Keri je morala da nabavlja mačiće jer joj je “u garderobi bilo dosadno”, a iz njenog tima su joj rekli da moraju da aplaudiraju pjevačici kada je ugledaju.

Bijonse pamti kao prijatnu djevojku koja je voljela da popriča sa članovima ekipe. Međutim, kaže da Queen B nije znala da njeni menadžeri traže da se kamera fokusira na nju i da izostavi druge dvije članice njene tadašnje grupe Destiny’s child.

Geri Halivel ju je razočarala ponašanjem nakon izlaska iz grupe Spice girls. Od slatke djevojke je, kaže Melani, postala diva koja je primijenila akcenat. Mel C i Mel B su, kaže, ostale iste.

Robi Vilijams joj je prijetio da će joj smjestiti otkaz nakon što je vikala na njega jer je u bekstejdžu igrao fudbal. Rekla mu je da pokuša, ali da prestane sa “loptanjem”.

Nije htjela da otkrije od koja dva pjevača su ona i drugarica dobile poziv za grupni seks. Kazala je da je drugarica prihvatila, ali da se vratila razočarana jer seks je uglavnom bio između njih dvojice.

Melani kaže da tada nije bilo društvenih mreža na koje bi skandali poznatih mogli lako da “procure”.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković