Ksenija Knežević je godinama u srećnoj vezi, ovo je njen izabranik

Ksenija Knežević je zajedno sa koleginicama iz grupe “Hurricane” već skoro dvije godine u centru pažnje. Njih tri nedavno su osvojile visoko 15. mjesto na ovogodišnjoj Evroviziji, a ujedno njihovi privatni životi privlače mnogo pažnje, prenosi Glossy.

I dok se Sanjin i Ivanin ljubavni život pomno prati, kao i njihove simpatije i raskidi, kod Ksenije je situacija mnogo stabilnija.

Ćerka poznatog pjevača Nenada Kneževića Kneza mami uzdahe momaka gdje god da se pojavi, a čini se da je ona svog idealnog muškarca odavno pronašla.

Ona je od 2015. u vezi sa muškarcem o čijem identitetu ne želi da govori, ali nekoliko puta je istakla da je srećna u ljubavi. Njen momak se zove Nikola Todorović, a nikako ne želi da se eksponira.

Njihova ljubavna priča traje već šest godina, ali znaju se mogo duže:

“Dečka sa kojim se zabavljam poznajem cio život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vrijeme brak ni djecu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vrijeme za to, udaću se, neću bježati od toga”, rekla je ona jednom prilikom.

 

Izvor i foto:CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić