Naomi Kembel zna tajnu vitke figure - Evo od čega se sastoji njen jelovnik

Bivši kuvar svjetski poznate manekenke otkrio je kako izgleda njen jelovnik.

Jednom prilikom, Naomi je izjavila da jede samo jednom dnevno i da "obično večera u doba ručka". To je izazvalo burne reakcije javnosti koji su bili šokirani ovim izjavama.

Njena ishrana je do skoro bila tajna, sve dok šef njene kuhinje, Šon Džon, nije sa javnošću podijelio šta to slavna manekenka jede, ali i koje namirnice nikada ne konzumira.

Po riječima njenog kuvara i to jedno jelo koje pojede tokom dana, mora biti pripremljeno po specifičnim propisima.

- Kuvam za nju već cijelu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je "ital", što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija - otkrio je Šon za Page Six i dodao da Kembel ne konzumira često hranu iz njegovog restorana.

Već godinama, ona ne jede proizvode na bazi mlijeka, piletinu i namirnice koje sadrže gluten. Sve je to strogo zabranjeno u njenom režimu ishrane.

- Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvijek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvijek kreiram neko novo jelo - dodao je Šon.

- Naomi obožava različite ukuse. Ne odobrava so i biber, ali joj se veoma dopada začinsko bilje - otkrio je malu tajnu njen šef kuhinje.

Naomi je svojevremeno objasnila da jede samo kada je potrebno.

- Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko neki dan ne osjećam potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, pijem vodu i sokove. Zavisi od toga kako se osjećam. Tokom ljetnjih mjeseci i vrućina samo želim da pijem sokove - rekla je manekenka u jednom intervjuu.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković