Sandra Bulok se povlači sa javne scene

Glumica Sandra Bulok u jednom intervjuu otkrila je da se povlači sa javne scene i da je vrijeme za lakši poslovni raspored.

Naime, glumica je izjavila da uživa od pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza kao i da želi da radi isključivo za sebe.

"Potpuno sam pregorjela. Toliko sam umorna, da nisam sposobna da donosim zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna", rekla je glumica.

Sandra je istakla da je veoma zahvalna na uspjehu koji je postigla, ali je oduvijek bila zabrinuta kako će popularnost uticati na njen privatan život.

"Uvijek sam radila, dakle, imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu", rekla je i dodala da je morala sama sa sobom da razgovara o sopstvenom uspjehu.

"Rekla sam samoj sebi: "Prestani da tražiš. Već ga imaš i ne treba više da se dokazuješ. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspjeha", izjavila je Sandra, pa progovorila o saradnji s producentkinjom filma "Izgubljeni grad", Lizom Čejsin.

"Ako odlazim praskom, želim to da uradim s pravom osobom", rekla je Bulok koja je u ovoj avanturističkoj komediji glumila Loretu Sejdž, a bila je i jedna od producenata. Film je zaradio gotovo 190 miliona dolara u bioskopima širom svijeta.

Posljednjih godina, uz glumu, Bulok je svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 250 miliona dolara, povećala i kao producentkinja niza uspješnih projekata, filmskih i televizijskih.

Glumica je izjavila da ne zna da li će se ikada vratiti glumi, ali da sigurno neće biti pristutna jedan duži vremenski period.

Iako u njenom rasporedu trenutno nema novih projekata, i uz profesionalnu pauzu, glumicu će gledaoci ipak moći da vide i u nečemu novom. Naime, u avgustu u bioskope stiže film "Bullet Train", akcijski triler u kojem uz nju glavne uloge igraju Bred Pit, Majkl Šenon i Džoki King.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković