Novi trejler za film Barbie skupio više od milion i po pregleda za četiri sata(video)

Novi trejler filma "Barbie" konačno je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu Warner Bros Pictures-a i napokon otkriva više detalja o suštini filma.

Kao što ćete odmah vidjeti, novi trejler filma počinje kao i stari, Barbi i Ken šetaju i plešu u svojim ružičastim odijelima.

Međutim, u jednom trenutku egzistecnijalna kriza pogodi Barbi i ona odluči da poseti svoju prijateljicu koja joj pokaže stvarni svijet. Barbi u pratnji Kena odlazi u stvarni svijet kako bi pronašla smisao svog života.

U trejleru je moguće vidjeti kako se Barbi i Ken ne snalaze najbolje u stvarnom svijetu, u kojem završavaju u zatvoru. Takođe, njihov odlazak iz ružičastog svijeta zabrinuo je kompaniju Mattel, koji insistiraju na tome da se par odmah vrati u svoj svijet.

Jedan od zanimljivijih trenutaka u trejleru jeste spoznaja njenih prijateljica da ona ima ravna stopala, prikazujući tako koliko zapravo nerealnu sliku o tijelu prikazuje ova lutka. Osim toga, u trejleru se navodi da je film namijenjen onima koji mrze Barbi lutku. Ovaj dugoočekivani film o kultnoj lutki stiže u bioskope 21. jula.

 Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković