Aleksandra Prijović poslije koncerta - Mogla sam da plačem cijelu noć, od nevjerovatne energije

Aleksandra Prijović prethodne noći je održala prvi od tri zakazana koncerta u Štark Areni, a tom prilikom je okupila preko 20.000 ljudi.

Nakon završetka nastupa pjevačica je posvetila vrijeme sedmoj sili i podijelila prve impresije sa koncerta o kome je cijeli život maštala.

- Hvala što ste došli i što ste uz mene sve ove godine. Pored toga što ste radili, nadam se da ste i uživali. Nisam krila emocije, ali nisam htjela da plačem na svakih pet minuta, iako sam se stvarno tako osjećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem. Mogla sam da plačem cijelu noć, od nevjerovatne energije. Hvala svima, nadam se da će svaki koncert biti ovakav - rekla je Aleksandra.

- Najemotivniji mi je bio početak kada sam izašla na binu. Najviše sam se plašila kako ću da podnesem taj osjećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pjevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Kada sam vidjela sina kako je sve vrijeme veseo, ponovo su me obuzele emocije. Kada sam se obratila publici prvi put, kada sam se sjetila svog prvog dolaska u Beograd. I naravno kada sam posvetila pjesmu baki i deki "Sve po starom" - dodala je Aleksandra.

Prija je progovorila i o suprugu Filipu Živojinoviću o kome se mnogo pisalo u poslednje vrijeme i njihovim trzavicama u braku.

- Filip je poslao prvo buket sa posvetom naravno i ja kada sam pročitala, sreća pa me nije Lazar našminkao, ja sam se toliko rasplakala da sam morala posle toga da se saberem i spremim. Filip je došao pred početak, sve vrijeme bio tu, on je bio glavni kada je koncert u pitanju. Poželio mi je sreću, a majku, baku i deku sam vidjela tek kada sam izašla na binu - izjavila je Prijovićeva.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković