Poslušajte novu Oliverovu pjesmu: U spotu glumi njegov unuk Toni (video)

Album je pripremljen za objavu u jesen 2024. godine, a pjesma "Ne mogu ti" reći autora Matka Šimca prvi je singl

Objavljen je spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića "Ne mogu ti reći", u kojem glumi i njegov unuk Toni.

Pjavač je umro 2018., a njegova porodica obožavateljima je odlučila dati priliku da ga se sjete kroz muziku. Skoro dvije godine preslušavani su materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svog posljednjeg dana.

Utrošeni su sati pomnog biranja, prisjećanja na sve njegove komentare i upute, kako bi se sve pjesme napravile sa sigurnošću u njegovo odobravanje. I nastao je album s novim pjesmama Olivera – "Dolaziš".

- S Oliverovim odlaskom naslijedili smo sve ono što je stvarao kroz svoju dugogodišnju karijeru, a iz čega je proizašla i ogromna odgovornost prema njegovoj ostavštini, ali i njegovim obožavateljima koji su mu uvijek bili pratnja na njegovom putu. Osjetili smo potrebu da objedinimo pjesme koje su ostale neobjavljene, a uz pomoć Oliverovih saradnika i prijatelja pripremali smo ovaj album vodeći se njegovim kriterijima i afinitetima. Dobro je poznato da je bio skroman čovjek, ali kad se radilo o muzici, uvijek je tražio maksimum od sebe. Na ovom albumu smo radili sve dok nismo bili sigurni da smo dosegli onu razinu kojom bi sam bio zadovoljan. Uz pomoć njegove dugogodišnje izdavačke kuće Aquarius Records, album je pripremljen za objavu u jesen 2024. godine, a pjesma "Ne mogu ti" reći autora Matka Šimca prvi je singl nadolazećeg albuma - saopćila je porodica Olivera Dragojevića.

 

Izvor: Dnevni avaz

Foto: Oliver Dragojević Instagram

Tekst objavila: Ljilja Brajković