Film sa Džulijom Roberts je jedan od najiščekivanijih u 2025, otkriveno o čemu se radi

I dok Zendeja briljira u filmu “Rivali”, reditelj ove ljubavne sportske drame, 52-godišnji Luka Gvadanjino, već se fokusirao na svoj novi projekat.

Riječ je o trileru “After The Hunt” koji italijanski reditelj snima pod okriljem Amazon MGM Studiosa, a koji bi se u bioskopima trebalo pojaviti 2025. godine.

Džulija Roberts i Spajdermen

Oskarovka Džulija Roberts i Spajdermen, Endru Garfild, u kombinaciji s jednim od najtalentovanijih reditelja današnjice, Gvadanjinom, učinili su “After The Hunt” jednim od najiščekivanijih filmova 2025. godine.

Glavnu ulogu igraće Džulija koju smo posljednji put gledali u apokaliptičnom psihološkom trileru “Ostavite svijet iza sebe” koji je dobio podijeljene kritike i publike.

U novom filmu Roberts će igrati univerzitetsku profesorku koja se, nakon što jedna studentkinja iznese optužbe protiv jednog od njenih kolega, nađe na lično i profesionalnom raskšću opterećena strahom da bi mračna tajna iz njene prošlosti mogla izaći na vidjelo.

Jedan od najiščekivanijih sljedeće godine

Scenario je povjeren debitantkinji Nori Garet, a jedan od producenata je oskarovac Brajan Grejzer. Poznato je i da će u filmu glumiti i 40-godišnji Endru Garfild kojeg smo imali prilike gledati u biografskom mjuziklu Tick, Tick… Boom! (2021.) kao i u naslovnoj ulozi u filmu “Spajdermen: Put bez povratka”.

Ipak, njegova uloga nije otkrivena, pa se pretpostavlja da bi upravo on mogao tumačiti optuženog kolegu lika Džulije Roberts.

Iako nisu u potpunosti otkriveni svi detalji o filmu, film je već proglašen jednim od najiščekivanijih u narednoj godini.

Izvor:Kolektiv

Foto: Youtube screenshot, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Tekst objavila:Ljilja Brajković