Mario Rakočević i Milan Matijević polufinalisti teniskog turnira u Rasovu

Mario Rakočević i Milan Matijević plasirali su se u polufinale teniskog turnira u bjelopoljskom naselju Rasovo, koji se igra na terenima TK „King“.

Naime, drugog dana turnira odigrana su dva meča četvrtfinala i dva susreta osmine finala glavnog turnira, kao i tri duela utješnog, dok je pet dvoboja zbog vremenskih neprilika odloženo za sjutra.

U okršaju četvrtfinala glavnog turnira, Mario Rakočević nadigrao je Sekulu Damjanovića sa 9:4, dok je u drugom duelu iskusni Milan Matijević pobijedio Aleksandra Sošića rezultatom 9:3.

Prošlogodišnji osvajač ovog turnira, Mario Rakočević, za Radio Bijelo Polje kazao je da je veoma zadovoljan partijom u četvrtfinalu.

„Odigrao sam kvalitetan meč , od samog početka poveo i do kraja sigurnom igrom čuvao prednost. Odlično sam servirao, uz veoma dobar forhend sam sebi olakšao put do trijumfa. Čestitam protivniku na velikoj borbi, bilo je mnogo lijepih poena. U polufinalu me čeka veoma težak rival, ali ću dati sve od sebe da uđem u finale i odbranim titulu iz prošle sezone“, rekao je Rakočević.

U mečevima osmine finala, u susretu dva veterana ovog sporta, Predrag Tošić savladao je Milana Đalovića sa 9:5, dok je u drugom dvoboju Jasmin Omerhodžić eliminisao Seada Francu rezultatom 9:5.

U utješnom turniru, u dvoboju osmine finala, Bojan Šutović pobijedio je Ermina Karalića sa ubjedljivih 9:0, dok je u dva duela četvrtfinala, Eldan Ramović izbacio Eldina Dobardžića rezultatom 9:5, i Bojan Šutović slavio protiv mladog Đorđa Rovčanina sa 9:1. Miloš Veličkovič predao je meč bez borbe Andriji Tičeviću.

Sjutra su na programu današnji odloženi mečevi, kao i preostali četvrtfinali dueli u glavnom i utješnom turniru.

 

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE