Fudbaleri Jedinstva poraženi na gostovanju u Plavu

Fudbaleri Jedinstva poraženi su danas na gradskom stadionu u Plavu od Jezera rezultatom 2:0, u utakmici trećeg kola Druge crnogorske lige.

Plavljane je u vođstvo doveo kapiten Ajkovic golom u 74 minutu, da bi u 87. Božo Osmajić riješio pitanje pobjednika.

Trener Jedinstva, Sead Babaća, za Radio Bijelo Polje istakao je da je njegova ekipa odigrala utakmicu sa dva različita poluvremena.

“U prvom smo bili bolji, imali nekoliko izglednih situacija koje smo morali bolje da riješimo, da bi u drugom bespotrebno prepustili inicijativu protivniku koji je stihijski napadao i iz dvije takve situacije dao dva gola. Veliki hendikep za nas je bilo neigranje kapitena Gordića zbog povrede, kao i Krulanovića koji je propustio meč iz privatnih razloga, a i dodatno nas je poremetila povreda Nikolića početkom drugog dijela igre”, kazao je Babača.

On je na kraju dodao da se tim okreće okršaju u Kupu protiv Koma, u kojem će dati sve od sebe da poprave utisak sa današnjeg susreta.

U narednom kolu, koje se igra za sedam dana, izabranici Seada Babače gostuju Bokelju, a prije tog duela u srijedu ih očekuje meč 1/16 finala Kupa Crne Gore, a protivnik na gradskom stadionu biće im prvoligaš Kom.

Nakon tri kola, „bijeli“ zauzimaju šesto mjesto sa četiri boda, dok su Plavljani na prvoj poziciji sa maksimalnim učinkom.

Žuti karton na ovom meču zaradio je Ilija Radunović iz redova domaćih.

FK"Jezero": Igor Asanović(G), Danilo Vukićević(od 56. Deni Piranić), Ivan Asanović(od 81. Miladin Ilić), Nikola Jovićević, Matija Stijepović, Ilija Radunović, Dražen Ajković(C), Marko Matanović, Božo Osmajić, Semir Kalač(od 67. Davor Kontić) , Meldin Drešković   Trener: Milija Savović

FK"Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Haris Banda(C), Vuk Vulević, Eniks Kriještorac, Mirza Idrizović, Dragan Nikolić(od 60. Aldin Mušović), Srđan Šćepanović, Orhan Hajrović(od 73. Milisav Perošević), Đorđije Cvijović, Marko Bugarin, Adis Muzurović(od 60. Milanko Drašković)     Trener: Sead Babača

Glavni sudija: Branko Odalović, prvi pomoćnik: Goran Šućur, drugi pomoćnik: Miladin Nelević, četvrti sudija: Davor Božović

Autor: Bojan Šutović

Foto: FK "Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE