Jedinstvo bolje od Adrie

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva pobijedili su danas ekipu Adrie, rezultatom 3:0, u prvom kontrolnom susretu od početka priprema za proljećnji dio sezone.

Bjelopoljci su danas u Lješkopolju odigrali bolje od fudalera Adrie, a do pobjede vodili su ih Nikolić golom u 13. minutu, Hajrović u 24. i Đ. Cvijović u 69. minutu igre.

Poslije 12 dana napornog rada fudbaleri Jedinstva odigrali su prvu kontrolnu utakmicu, a šansu su dobili svi igrači.

“Ova utakmica je bila provjera toga koliko smo dobro radili u ovom uvodnom dijelu, a i poslužila nam je kao dobar trening. Zadovoljan sam kako smo danas izgledali na terenu, kako smo trčali, a raduje me to što smo iz utakmice izašli bez povreda”, kazao je za Radio Bijelo Polje trener Jedinstva, Sead Babača.

Narednu kontrolnu utakmicu fudbaleri Jedinstva igraju  u ponedjeljak u Podgorici protiv prvoligaša Koma.

ADRIA: Sekiući, Šabotić, Tomić, Hiromu, Šimo, Voljević, Šimizo, Šimamura, Šikota, Kakeru, Ueda. Igrali su još: Lakić, Radosavljević, Vuković, Kentaro, Janagizava, Rabrenović, LJudaj.

JEDINSTVO: DŽafić, Banda, Krulanović, Šćepanović, Ramović, Hajrović, Muzurović, Vulević, Kriještorac, Idrizović, Nikolić. Igrali su još: Aković, Božović, Čikić, Perošević, A. Cvijović, Đ. Cvijović, Kalačević, Vlaović, Šćekić.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE