Ljušković osvojio zlato na turniru “Kup Mimoza 2018”

Džudista bjelopoljskog kluba “Favorit” Almin Ljušković osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji starijih pionira -73 kg, na međunarodnom državnom turniru “Kup Mimoza 2018”, održanom u nedjelju u sportskom centru “Igalo”.

Ljušković je i treću godinu nastavio bez poraza, a uprkos jakoj konkurenciji u Igalu, pobijedio je u četiri borbe i uspio da osvoji još jedno zlato.  

Na međunarodnom turniru u Igalu nastupio je i mladi Ibrahim Avdić, koji je nažalost u konkurenciji do 66 kg izgubio meč za medalju.

Međutim u klubu “Favorit” ističu su  zadovoljni rezultatima, a novim uspjesima se nadaju i na predstojećim takmičenjima.

“Na međunarodnom državnom turniru “Kup Mimoza 2018” nastupilo je oko 400 takmičara iz naše zemlje i regiona, tako da mi možemo samo da budemo ponosni na naše momke, koji su još jednom pokazali koliko vrijede”, saopštila je sekretarka kluba “Favorit”, Marijana Camić, dodajući da je dan ranije u institutu "simo Milošević" održan i sudijsko-trenerski seminar, na kojem su učestvovala i dva trenera kluba "Favorit".

Kako je navela Camić džudiste “Favorita” u narednom periodu očekuje nastup na državnom prvenstvu za kadete i junior, kao i na međunarodnom turniru “Mladost open”.

Autorka: Sanja Čujović

Izvor: klub “Favorit”