OK Jedinstvo Bemax korak bliže trofeju

Aktuelni prvak Crne Gore, OK Jedinstvo Bemax, savladao je večeras na svom terenu ekipu Budućnost Capital Plaze, rezultatom 3:0 (25:21 25:17 25:23), u prvoj finalnoj utakmici Play off-a Prvenstva Crne Gore.

Bjelopoljci su sada korak bliže ka odbrani trofeja, a u večerašnjem meču, koji su dobili maksimalnim rezultatom, pokazali su još jednom da zaslužuju titulu prvaka.

Hrabrost i veliko srce doveli su odbojkaše Jedinstva do pobjede, a trener Darko Prebiračević kazao je da je ponosan na svoje momke, koji su i večeras pokazali odgovoran odnos prema igri.

„Koliko god rezultatski izgledalo lako, zaista je ovo bila teška utakmica. Svaka lopta je bila bitna, a svaki set je bio neizvjestan. Odlično smo otvorili seriju, ali smo na samom početku, biće jako teško. Imamo još dvije utakmice da igramo, gostovanje je već za tri dana u Podgorici, ali ja vjerujem da možemo ponoviti uspjeh“, istakao je Prebiračević.

Mladi odbojkaši podgoričkog tima pokazali su večeras dobru igru, ali uprkos energiji i borbenošću nijesu uspjeli da osvoje nijedan set.

„Tokom sva tri seta smo se odlično kretali i bili u egalu sve do 17,18 poena. Na kraju trećeg seta imali smo prednost čak do 22 poena, međutim naše neiskustvo i kvalitet protivnika večeras nije dozvolilo da uradimo više“, kazao je trener Budućnost Capital Plaze, Balša Radulović, čestitajući ekipi Jedinstva na prvoj pobjedi u ovoj finalnoj seriji.

Međutim, Radulović ističe da nema mjesta za očajanje, jer već u srijedu igraju drugu utakmica finala Play off-a.

„Igramo na domaćem terenu, siguran sam da možemo da ozbiljnije zaprijetimo ekipi Jedinstva i da ih savladamo, kako bi pred treću utakmicu bili u egalu 1:1“.

Jedinstvo Bemax: Kuburović, Vukić, Delić, Dizdarević, Popović, Kojović, Pavićević, Bulatović, Rudić, Bulatović L., Bugarin, Đuretić, Tomić, Mađunkov

Budućnost Capital Plaza: Dubak, Ćuk, Vlahović, Peruničić, Radović, Šćepanović, Zvicer, Hadžisalihović, Bošković, Vlahović I., Jelić, Vidić, Radović B., Pavićević

Autorka i foto: Sanja Čujović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE