Omladinci izgubili drugi meč protiv Rumunije

U-19 selekcija Crne Gore poražena je od Rumunije sa 2:1 u drugoj prijateljskoj utakmici.

Izabranici Milorada Pekovića odigrali su još jedan dobar meč, ali su pogotkom Valentina Mihaile u 86. minutu poraženi. Samo sedam minuta prije toga stigli su do izjednačenja preko Danila Pešukića, koji je na taj način anulirao prednost domaćina iz 15. minuta i gola Florina Burgelea.

,,Sokoli“ su i ranije mogli do gola, ali je u 18. minutu Marko Rakonjac pogodio prečku. U 22. golman domaćina odbranio je udarac Ivana Vukčevića sa nekoliko metara, dok je u 37. u sličnoj situaciji zaustavljen Rakonjac.

“Čini mi se da smo se dosta istrošili u prvoj utakmici, tako da smo u ovoj krenuli nešto slabije, što su agresivni Rumuni iskoristili i postigli gol. U prvih dvadesetak minuta nijesmo na pravi način kontrolisali igru i pas, ali smo nakon toga preuzeli inicijativu i stvorili nekoliko šansi. Kasnije smo došli do izjednačenja, a onda i primili gol u samom finišu. Ipak, ne mogu biti nezadovoljan, iza nas su dvije veoma dobre provjere protiv jake ekipe. Pokazali smo dosta dobrih strana, mada ima tu i nekih segmenata koje moramo popraviti u narednom periodu”, kazao je selektor Peković.

Rumunija – Crna Gora 2:1

Kamp FS Rumunije, Baftea

Strijelci
1:0 – Florin Burgele 15′, 1:1 – Danilo Pešukić 79′, 2:1 – Valentin Mihaila 86′.

 

Izvor:cdm.me