Džudisti Favorita današnjim polaganjem završili ovogodišnju takmičarsku sezonu

Članovi džudo kluba ,,Favorit“, uspješno su danas završili polaganje za učeničke pojaseve, i završili ovogodišnju takmičarsku sezonu, u sali hotela ,,Bijela Rada“.

Fer i korektna atmosfera, ali i brojne zahtjevne tehnike koje su mladi džudisti prikazali komisiji dokaz su zalaganja i truda svih članova, i trenera.

Trener džudo kluba ,,Favorit“, Enes Camić, čestitao je džudistima postignute uspjehe, i poručio da sa ponosom nose danas dobijene pojaseve.

,,Za ovo polaganje smo radili aktivno i pripremali se oko mjesec dana. Danas krunišemo ovogodišnju takmičarsku sezonu, koja je bila itekako uspješna, a djeca su  opravdala moje očekivanje“, istakao je Camić.

Ukupno 57 članova zadovoljili su kriterijume učešća na polaganju za pojaseve od bijelo-žutog do braon pred stručnom komisijom koju su činili džudo majstor 4. DAN, Zdravko Milić, džudo majstor 1. DAN, Enes Camić, licencirani trener JSCG, Marijana Camić kao i Vuk Milić.

Tijana Bošković, Stefan Mrdak, Imad Guberinić i Almin Ljušković, danas su osvojili braon pojas, koji su rezultat višegodišnjeg rada.

Plavi pojas: Ibrahim Avdić, Maddox Durović, Dženana Džogović, Ilijas, Amar i Tarik Dobardžić.

Zeleni: Sofian Durović i Hana Džogović.

Orandž – zeleni: Lyonid Troy i Brandon Durović, Amir Hadžibegović i Edis Taruh.

Orandž: Merjem Guberinić, Anja Femić, Ina Mulić, Damir Pačariz, Davud idrizović, Mirela Zejnilović, Matija Joksimović.

Žuto – orandž: Demir Mekić, Benjamin Martinović, Miraš Šestović, Bajram Idrizović, Ilija Čopić, Hana i Danis Trubljanin, Umejr i Sejma Zekić, Mihailo Đurović i Daris Sijarić.

Žuti: Ilhan, Tarik i Enes Ervoić, Aleksej Jakovljević, Ivan Joksimovićč, Uroš Konatar, Tajra Bektašević, Ema Smailović, Adnan i Emin Kujović, Dajlan Pepić, Lazar Femić, Ejub Guberinić, Amina Džogović i Aladin Mahmutović.

Bijelo žuti: Dušan Pešić, Eman Čindark, Ajhan Šipkar, Emin Erović, Emir i Enes Abazin.

Nakon polaganja džudistima su uručene diplome za uspješan završetak sezone.

Autorka i foto: Eldina Idrizović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE