Karatisti Jedinstva uspješni na takmičenju u Danilovgradu

Karatisti Jedinstva osvojili su četiri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje na Internacionalnom karate turniru u Danilovgradu, koji je održan proteklog vikenda.

Mladi karatisti nastupili su u dvije discipline borbe i kate, a zlato su osvojili ekipno kate muskarci 2006/2005 , Čoković Anes- pojedinačno borbe -50kg i kate apsolutna kategorija 2006., i Hodzic Halid 2005. godiste I nivo.

Srebrnu medalju osvojio je Marko Šebek u borbama 2008.g  +45kg, a u katama je bio na trećem mjestu u II nivou.

,,Ovo je bila provjera nasih najboljih takmicara  gdje su pokazali da mogu da se takmice  i u borbama i katama uspjesno. Zahvalni smo lokalnoj upravi koja nas je podrzala da odemo na ovaj prestizni turnir kao i roditeljima koji su bili uz nas”, kazao je trener karatista, Dragutin Cicmil.

Kadetkinja Piper Milena je osvojila dvije bronze u katama i u borbama -55kg. Najmladji  član Andrej Ristić u borbama je izgubio meč od takmicara iz Trebinja, i sada je na petom mjestu za 2009. godiste I nivo.

Za članove ovog karate kluba početkom juna biće održano polaganje za zvanja, i time uspješno završiti takmičarsku  polusezonu.

Saopštenje i foto: Karate klub Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE