Fudbaleri Jedinstva France poraženi od Metalca

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva France poraženi su danas od Metalca iz Gornjeg Milanovca, rezultatom 3:1, u kontrolnom meču.

Nakon što su u nedjelju igrali neriješeno sa ekipom Petrovca, Bjelopoljci nijesu uspjeli da savladaju protivnika ni u ovoj pripremnoj utakmici, a jedini gol za ekipu Jedinstva, nakon asistencije Momčila Dulovića, postigao je Žarko Korać.

“Od samog poraza više brine to što olako primamo golove. Bili smo umorni od jučerašnjih zahtjevnih treninga, a i vjetar nam je pravio probleme tokom utakmice, mada to nije opravdanje za našu slabu igru”, kazao je za Radio Bijelo Polje trener fudbalera Jedinstva, Vuko Bogavac.

Ipak, Bogavac se nada da će tokom pripremnog perioda imati vremena da isprave nedostatke u igri, kojih za sada, prema njegovim riječima, ima zaista dosta.

Podsjetimo, Bjelopoljci su u subotu otputovali u Budvu, gdje sprovode drugi dio trenažnog procesa. Nakon mečeva sa Petrovcem i Metalcem, već 3. februar igraće protiv Zlatibora, 6. sa Otrantom iz Ulcinja, dok je za 9. februar zakazana generalna borba protiv Koma.

Ekipi Jedistva za sada su se pridružili Muzurović, koji je i ponikao u Jedinstvu, kao i igrač iz Kolumbije, Faver Duvan Hurtado.

Nakon što su jesenji dio sezone završili na šestom mjestu na tabeli, sa 23 osvojena boda, trener Bogavac je kazao da će u proljećenjem dijelu šampionata biti teže doći do bodova, ali i istakao da neće odustatiti odustati od cilja, a to je opstanak u društvu najboljih.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: FK Jedinstvo