Sajam sporta"Reprezentacija u srcu" u ponedeljak u hali Nikoljac

Sajam sporta „Reprezentacija u srcu“, koji tradicionalno organizuje Centar za sport i rekreaciju, održaće se u ponedjeljak 11. Marta u sportskoj dvorani Nikoljac, najavio je direktor Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić.

On je dodao da je svečano otvaranje zakazano za 10 časova, a učestvovaće  klubovi  iz Bijelog Polja, pojedinci koji su nastupali za reprezentaciju Crne Gore, ali i oni koji su ostvarili najbolje rezultate u protekloj godini.

„I ovaj sajam koji organizujemo u partnerstvu sa Crnogorskim olimpijskim komitetom u cilju afirmacije sporta, koji je osnova za zdravo društvo,  ali i kako bi stimulisali upis novih članova u sportske klubove iz Bijelog Polja” kazao je Maslovarić.

Maslovarić je najavio nagradni kviz gdje će pobjednicima, koji budu odgovorili na pitanja o reprezentaciji, pokloniti dresove.

“Sajam sporta biće prilika i da se dodatno afirmišu vrijednosti reprezentacije, koja je san svakog sportiste, zato smo se potrudili da na najbolji način prezentujemo sve benefite sporta.Očekujemo sve uspješne sportske kolektive  iz Bijelog Polja koji će na štandovima imati svoju prezentaciju, takođe organizovaćemo testiranje perspektivnih sportista Bijelog Polja u cilju praćenja njihovog napretka u daljem periodu, a biće održan i panel koji će organizovati COK” istakao je Maslovarić i pozvao sugrađane da dođu u što većem broju.

 

Tekst:Vanja Šabanović

Foto: screenshot