FK Jedinstvo Franca: Zahvalnost Vuku Bogavcu

FK Jedinstvo Franca: Zahvalnost Vuku Bogavcu
''Vuko Bogavac, naš dosadašnji Šef stručnog štaba i veliki gospodin, nakon 3 veoma uspješne sezone, napušta “kormilo” našeg kluba u potrazi za nekim novim sportskim izazovima'', .
''Koristimo i ovu priliku, da se i na ovakav način javno zahvalimo našem dosadašnjem Šefu stručnog štaba, a prije svega bratu i prijatelju i vječitom članu naše sportske porodice, gospodinu Vuku Bogavcu na svemu što je za ove 3 godine uradio za naš klub i naš grad. Da se podsjetimo, dominantno nas je uveo direktno u 1.CFL kao šampione 2.CFL, a zatim i ostvario direktan opstanak u elitnom rangu, prvi put u istoriji našeg kluba i to na 5.poziciji na tabeli sa zaostatkom od samo 3 boda koja su nas dijelila od izlaska u Evropu. Na kraju je uspio, zajedno sa svima nama u klubu, da uradi i ono što su mnogi mislili da je nemoguće, a to je da obezbijedi našem JEDINSTVU da sada već po treći put za redom nastupa u Meridian 1.CFL. Ovaj uspjeh je sam po sebi i mnogo veći kada se sagleda u kakvim uslovima je ostvaren, uz sve dobro poznate dugogodisnje probleme, od prostora za treniranje i svih drugih problema, kao i sa jednim od najmanjih budžeta u pomenutoj ligi''.
''Vuko Bogavac, je svojim poštenim radom, trudom, zalaganjem i uopšte odnosom kao i postignutim rezultatima, zavrijedio poštovanje i divljenje svih nas u klubu, ali slobodno možemo reći i u gradu. Uspješno je ispisao nove stranice istorije našeg kluba i sebi, s pravom i apsolutno zasluženo, obezbijedio mjesto koje mu pripada. Iako je došlo vrijeme da se naša profesionalna saradnja okonča, Vuko će zauvijek ostati član naše sportske porodice i vrata našeg kluba su za njega vazda otvorena. A od strane Predsjednika kluba mu je ponuđena i neka druga vrsta sportskog angažmana, što će zavisiti od njegovih daljih želja i ambicija''.
''Na kraju poruka za našeg Vuka: VELIKO HVALA, za sve što si uradio za nas, tebi i tvojoj porodici želimo puno sreće, zdravlja i uspjeha, kako u daljem radu tako i u životu, zauvijek ćeš biti dio nas'', saopšteno iz FK Jedinstvo.
 
Izvor i foto: FK Jedinstvo