Košarkaši zovu navijače protiv Ukrajine

Muška seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Nikšiću sa Ukrajinom utakmicu drugog kola druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Protiv najjačeg tima Turske poraz uz dobru igru je i mogao da prođe, ali danas se sve mijenja. Danas je bitna samo pobjeda i samo ona ostavlja košarkašku reprezentaciju Crne Gore u ozbiljnoj priči o odlasku na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Kini.

Naši momci su spremni, navijači u Nikšiću nikada nisu iznevjerili, pa ne bi trebalo ni sada, a na drugoj strani parketa je Ukrajina sve je tu za nezaboravno košarkaško veče u “gradu piva i čelika”. Utakmica drugog kola grupe I počinje u 20 sati i 15 minuta, Crna Gora će ovog puta morati bez pleja Derika Nidama, koji se povrijedio u Ankari.

“Smatram da je naš veliki plus to što igramo pred svojim navijačima i sve osim pobjede bio bi neuspjeh. Spremamo se i nadamo se dobroj atmosferi u Nikšiću, a ujedno i pozivamo navijače da dođu u što većem broju da nas podrže”, poručio je Petar Popović.

Izvor:rtcg