ALFA žene su neustrašive, djeluju prijeteće ali najjače vole

Postoji čak 11 sigurnih načina da osvojite srce alfa žene. Ako ste se aktivno zabavljali neko vrijeme, vjerovatno ste iskusili neke opšte tipove ženskih ličnosti - tu štreberku, „nestašnu“, ljutu „emo“ djevojku i alfa ženu.

Alfa žena je poznata kao šefica, dominantna, hladna i preteća. Tako da neki čak i ne žele da se trude. Ako vas je alfa žena uplašila, niste sami. Vjerovali ili ne, ali postoje različiti nivoi alfa. Dakle, šanse da stupite ukontakt sa nekom su veoma velike.

Može izgledati teško uhvatiti jednu takvu ženu i prodreti u nju kada se čini da ima tvrdu spoljašnju školjku. Ali ako joj niste dali šansu, morate. Ova žena je obično uspešna, izuzetno nezavisna i inteligentna, ali i zastrašujuća. Alfa žene su odlični partneri. One su uspješne, odane, strastvene, znaju šta žele, ne šale se kada su ozbiljne stvari u pitanju i žele da im veza bude najbolja, baš kao i one. Evo 11 sigurnih načina da osvojite srce alfa žene:

Donosite odluke

Bilo da planirate večeru ili birate film, svakako preuzmite vođstvo. Možda ćete steći utisak da Alfa to želi, ali, u stvari, ona voli muškarca koji preuzima kontrolu. Ona nikada ne pleše oko ideje šta će joj se dopasti.

Budite kreativni

Alfa žena se hrani kreativnošću, živi za svoju žeđ za radoznalošću. Bilo da je to način na koji ga poklanjate ili večerate, uradite to drugačije. Ne morate da se pridržavate pravila ili da idete redom. Alfa žena ne voli ništa obično, jer je daleko od toga sama.

Budite svoji

Alfa žena može namirisati čak i malu količinu oklijevanja. Ne vraćajte se na ono što kažete samo zato što ona ima problem sa tim. U redu je da se ne slažete, čak i ako je ona protiv vas zbog toga. Alfa voli nekoga ko osporava njeno mišljenje. Ako završite u velikoj svađi, uvijek postoji seks pomirenja.

Budite divlji u krevetu

Postavite pravila u krevetu. Alfa žene su prirodno dominantne u svom držanju, ali ništa nije uzbudljivije od pravila koja se mijenjaju iza zatvorenih vrata, ona ​​je sva vaša.

Budite strpljivi

Daleko je od strpljenja kad je nešto potrese, spremna je da eksplodira. Sa ovim je teško izaći na kraj. Niko ne želi da bude sa nekim ko je agresivan i lako se naljuti. Ali kada imate posla sa osobom punog karaktera i autoritativne prirode, samo morate da uprljate ruke. Niko nije savršen. Kada želi nekoga da stavi na svoje mjesto, dajte joj prostora da smiri živce. I nikad joj ne reci da se smiri.

Imajte ciljeve

Ne morate nužno da budete na vrhuncu svoje karijere, ali težite nečemu većem, ako već niste. Imati nekoga ko stalno želi da bude bolji je najzgodnije za alfa ženu. Ona je žena sa ambicijom. I ona očekuje da njen muškarac bude strastven u svom poslu i ciljevima u životu.

Budite spremni za izazov

Njena očekivanja su velika. Ovo može biti komplikovano, jer čak i ako date sve od sebe, možda se ne čini tako, ali naučite je kako da upravlja svojim očekivanjima. Ona je sanjar, tako je vraćate na zemlju, prenosi YourTango.

Izrazite se

Alfa žena se ponaša neemotivno, ali to je uglavnom u ranim fazama. Možda ne mislite da je ispravno da se izrazite ako vam ona odmah ne uzvrati. Ali što vam više vjeruje i otvara svoje srce, više će se pojačati njena osećanja prema vama.

Progutajte svoj ponos

Ako možete da joj pokažete da možete da progutate svoj ponos, naučićete je da uradi isto.

Nauči je nečemu

Ne mora da bude izuzetno zanimljivo, činjenica da imate drugačiji hobi može biti izuzetno privlačna. Voli da uči nove stvari.

Napravite tim iz snova

Ako uspijete da postignete od 1 do 10, bićete spremni da ponesete svijet sa njom. Ona će biti tu sa tobom, ona ​​će biti tvoja stena dok se zajedno penjete na vrh.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković