Danas djelimično sunčano, na sjeveru magla

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno ili djelimično sunčano. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 6 do 17 stepeni.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas  do 15 sati ostati Nikoljac-Ribnik,od 9 do 15 sati Bijeli Potok, Potkrajci, Obrov, Banje selo, Bioča, Bliškovo-Ponikvice, Bistrica-Centar i Dolac-Kostenica, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je 31 sugrađanin, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobraćaj se obavlja nesmetano, kolovozi su pretežno suvi, a vidljivost je smanjena po kotlinama u sjevrnim predjelima . Na putevima koji vode duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Do 01. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.