Pomoć ljekara zatražilo 25 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 25 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima.Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla koja se ponegdje može zadržati i tokom većeg dijela dana.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura od minus šest do osam, a najviša dnevna od pet do 16 stepeni.

Saobraćaj se obavlja nesmetano, kolovozi su pretežno suvi, a vidljivost je smanjena po kotlinama u sjevernim predjelima, saopštili su iz Auto-moto saveza. Na putevima koji vode duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Do 01. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.