Koji horoskopski znak nosi titulu najbolje supruge?

Na temelju pojedinih karakteristika astrolozi često izdvajaju znakove koji su u nečemu najbolji.

Tako je jedan horoskopski znak na glasu kao najbolja supruga. One su nevjerovatno šarmantne, harizmatične, komunikativne, pravedne, dobroćudne… One su – Vage! Upravo taj horoskopski znak po mišljenju mnogih astrologa zaslužuje titulu najbolje bračne partnerice.

Kada je u pitanju sam odnos s partnerom, Vaga je maksimalno odana. Ne voli nikakve igrice, cijeni iskrenost i obožava romantiku. Puno joj znači kada partner osluškuje njene želje i potrebe, a posebno voli male geste te izraze pažnje i ljubavi bez nekog velikog povoda.

Svu pažnju koju dobije Vaga vraća dvostruko, ako ne i više od toga. Iako je na glasu kao neodlučna, kad upozna čovjeka kakvog traži, ona je jednostavno nepokolebljiva i zna da ga želi zauvijek. Vaga nema problema s predanošću, nema nikakve kočnice kad je riječ o tome i kada je zaljubljena, maksimalno je posvećena svom partneru i njihovu odnosu.

S obzirom na to da je vrlo društvena te ima prirodan dar za komunikaciju, ljudi obožavaju biti u njenom društvu. Porodična okupljanja u njenoj organizaciji ona su koja jedva čekate, a ne ona iz kojih se pokušavate izvući pod svaku cijenu.

Vaga se ne voli svađati i uvijek ima potrebu odmah riješiti bilo kakav problem ili sukob. Ne odustaje sve dok ne unese mir i balans u negativnu situaciju te često igra ulogu suca u kompliciranim porodičnim odnosima. Kako i ne bi, kada se zna koliko je pravedna.

Upravo je ta njena unikatna sposobnost da situaciju drži pod kontrolom i stvori harmoniju tamo gdje je nema jedan od glavnih razloga zbog kojih je divno imati Vagu u svom životu.

 

Izvor i foto:Ljepota i zdravlje

Tekst objavila:Jasminka Mulić