Sastav Vlade biće poznat do petka

Kompletan sastav nove Vlade biće poznat do petka, kazao je mandatar Zdravko Krivokapić, navodeći da će ispoštovati rok da tri dana prije početka sjednice Skupštine dostavi parlamentu predlog sastava i ekspoze.“Ispoštovaću zaključak Kolegijuma predsjednika Skupštine i tri dana prije početka Skupštine dostaviti ekspoze sa imenima svih kandidata”, naveo je Krivokapić.

Sastanak bio konstruktivan, nastavak u srijedu

Sastanak predstavnika Ministarstva finansija i kandidata za ministre o aktuelnoj ekonomskoj situaciji i stanju u javnim finansijama protekao u konstruktivnom razgovoru, te će isti biti nastavljen u srijedu, 25. novembra, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Poslanici oboljeli od kovida glasaće na daljinu

Poslanici kojima je, zbog vanredne situacije izazvane epidemijom kovid - 19, ograničena sloboda kretanja, moći će da glasaju na sjednicama Skupštine i njenih radnih tijela na daljinu, predviđeno je dopunama Poslovnika, koje je danas usvojio crnogorski parlament.Dopune Poslovnika, koje će važiti do 31. decembra, predložili su predsjednici svih poslaničkih klubova.

Skuplje sve vrste goriva u CG

Sve vrste goriva poskupiće od ponoći, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.Eurosuper 95 i 98 će poskupiti dva centa i prodavaće se po cijeni od 1,11 eura, odnosno 1,15 eura.Cijena euraodizela porašće takođe dva centa na 99 centi, dok će lož ulje poskupiti tri centa na 97 centi.