Marković sjutra u Sofiji

Predsjednik Vlade Duško Marković boraviće sjutra u radnoj posjeti Republici Bugarskoj na poziv evropske komesarke za digitalnu ekonomiju i društvo Marije Gabrijel.

Crna Gora slijedi sistem evropskih vrijednosti

Crna Gora nastavlja transformaciju društva u skladu sa sistemom evropskih vrijednosti zasnovanim na vladavini prava i čuvajući dobrobit svojih građana, uz uvjerenje da će Evropska unija prepoznati individualne rezultate koje država ostvaruje, poručio je glavni pregovarač Aleksandar Drljević na sjednici Parlamentarnog odbora EU i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje.

Gradimo društvo sa nultom tolerancijom na nasilje

Kao društvo moramo preventivno reagovati na negativne društvene pojave i pružiti punu podršku roditeljima jer je to ključ za efikasnu borbu protiv devijantnog i nasilničkog ponašanja, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

CG već osjeća koristi članstva u NATO

Crna Gora već uveliko dijeli svoja iskustva učlanjenja u NATO i zajednički cilj je da Zapadni Balkan postane, ne potrošač, već stabilni kontributor regionalnoj i globalnoj bezbjednosti, kazao je crnogorski premijer Duško Marković na otvaranju sastanka ministara odbrane država članica i posmatrača Američko-jadranske povelje A5 u Bečićima.